Pensiunea

Situată în inima Șcheilor Brașovului, la 1,9 km de Piața Sfatului și 1,1 km de Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae, Pensiunea Pietrele lui Solomon**** este punctul de plecare către numeroase trasee montane și obiective turistice din Centrul Vechi, dar și locul de sărbătoare și petrecere anuală a Junilor Brașovului.

Frumusețea unui epic oraș medieval… Brașov

„Pătrunde prin porți medievale ce au rezistat timpului și vezi coroana ce a dăinuit peste pământuri, munții care au protejat-o, castelele ce au fost înălțate, casele care le-au clădit și drumurile ce le unesc… către amintirile și inima unui epic oraș medieval.

Pentru că… fie pleci, te reîntorci sau ești doar în trecere… ”acasă” este locul care-și amintește veșnic de tine.

Acesta este Brașov, locul inimii tale!”

Camere & Disponibilitate

Pensiunea Pietrele lui Solomon**** este locul în care te vei simţi ca acasă. Ambianţa primitoare, călduroasă a celor 11 camere disponibile, arhitectura modernă a spaţiilor interioare şi amplasarea ferită de agitaţia urbană îţi vor asigura o şedere plăcută în “oraşul de la poalele Tâmpei”.
Pensiunea pune la dispoziția clienților, în mod gratuit, 11 locuri de parcare, cu acces rapid în și dinspre hotel. Spațiul amenajat este iluminat corespunzător, pentru a spori siguranța autovehiculului.

Camera dubla Pensiunea pietrele lui Solomon Brasov cazare

Camera Dubla Confort 1

Mic dejun. Pat matrimonial. 2 persoane.

270 Lei/noapte
Camera duvla Pensiune Pietrele lui Solomon Brasov cazare

Camera Dubla Confort 2

Mic dejun. Pat matrimonial. 2 persoane.

270 Lei/noapte
Camera dubla Pensiune Pietrele lui Solomon

Camera Dubla Confort 3

2 persoane. Pat matrimonial. Vedere panoramică.

270 Lei/noapte
Camera dubla matrimoniala Pensiune Pietrele lui Solomon

Camera Dubla Standard

Mic dejun. Pat matrimonial, 2 persoane.

220/250 Lei/noapte in regim Single/Double
Camera Twin cazare Pensiunea Pietrele lui Solomon Brasov

Camera Twin / Single

250 Lei/noapte/regim Single

220/250 Lei/noapte in regim Single/Double

Impresiile oaspeților noștri

”O atmosfera prietenoasa, un design deosebit, locatie este linistita si in apropiere de zona centrala, un mic dejun variat , o terasa cu priveliste pitoreasca, personalul amabil si o curatenie desavarsita, descrierea facilitatiilor coincide cu realitatea, tarifele sunt accesibile. Din punctul meu de vedere Pensiunea Pietrele lui Solomon se ridica la nivelul unui hotel de 4**** -5*****.”
Marius, RomâniaO cazare perfecta!!!
”Proprietate noua cu dotari exceptionale, echivalent hotel 4 stele. Pozitionata in zona veche a orasului intre paduri, liniste deplina, stradute inguste si cochete.”
Cosmin, RomâniaO locanta de 10
”(...) aceasta pensiune care ne.a indeplinit toate cerintele. E o pensiune noua deci totul este modern si pus la punct. Se ajunge usor, sunt locuri de parcare, micul dejun f bun cu produse alese iar proprietarii/personalul foarte calzi, primitori si atenti la detalii - lucru foarte important! Va recomand si garantez ca va fi excelent!!”
Georgia, RomâniaO pensiune noua, cocheta - excelenta!
Ai planuri în weekend?
Vino la Brașov

Întrebări?

Parteneri

 

booking-partner

TripAdvisor