Oferta cazare Brasov PASTE 2017 - Pensiunea Pietrele lui Solomon

Pensiunea Pietrele lui Solomon**** vă invită să petreceți Sărbătoarea Învierii Domnului într-un cadru natural deosebit, în inima Șcheilor, în Centrul Vechi al Brașovului. Pentru 3 nopți de cazare, oferim gratuit cea de-a 4-a noapte.

 

Sărbătoarea Învierii Domnului, una dintre cele mai importante sărbători din calendarul Creștin, are loc anul acesta în 16 aprilie, iar locul cel mai potrivit pentru a petrece aceste zile împreună cu familia este, fără îndoială, Brașovul.

În perioada 14 – 18 aprilie 2017, Pensiunea Pietrele lui Solomon**** vă invită la munte!

Pachetul Paște 2017 include 3+1 nopti de cazare in perioada 14 – 18 aprilie 2017. Astfel, veți sărbători 4 zile și veți plăti doar 3, adică:
  • 153 euro în loc de 204 euro/cameră dublă Standard sau Twin cu mic dejun inclus,
  • 183 euro în loc de 244 euro/cameră dublă Confort cu mic dejun inclus, probabil cel mai bun tarif de cazare de 4 margarete din centrul istoric al Brașovului.

*Copiii cu vârsta între 0-2 ani sunt cazaţi gratuit în pătuț suplimentar de tip țarc.

*Copiii cu vârsta între 2-6 ani sunt cazați gratuit în paturile existente, de la 6 la 14 ani se plătește 50% din tariful unui loc.

*Pentru pat suplimentar, se percepe o taxă de 50 lei/noapte.
*Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1; amplasarea unui pat suplimentar este posibilă doar în camerele Duble ConfortOrice tip de pat suplimentar sau pătuţ de copil este furnizat la cerere şi trebuie să fie confirmat de hotel.

*Parcare gratuită, în imediata vecinătate a pensiunii

*Această promoţie nu se cumulează cu alte discounturi și este valabilă doar pentru rezervări făcute direct pe www.pietreleluisolomon.ro, prin email sau telefon 0774 477 615, 0268 514 723.

 

 

Pentru mini-vacanta de Paște la Brașov, vă propunem următoarele activități:

Deși va fi trecut sezonul sporturilor de iarnă, puteți porni într-o drumeție spre Poiana Brașov, pe unul dintre traseele turistice amenajate (Drumul Vechi al Poienii).

Piața Sfatului este cel mai cunoscut și vizitat loc al Brașovului, un adevărat punct de reper al orașului de la poalele Tâmpei. De aici veți repera cu ușurință Biserica Neagră, cel mai reprezentativ monument istoric al Brașovului, cea mai mare biserică gotică din Transilvania și cel mai mare edificiu religios între Viena și Istanbul, conform istoricilor.

Puteți vizita Muzeul Primei Școli Românești și Biserica Sf. Nicolae, ridicată în piatră începând din anul 1495 de către localnici, cu ajutorul domnitorului Țării Românești, Neagoe Basarab.

Strada Sforii, cea mai îngustă stradă din Europa de Est (cu o lățime ce variază între 111 și 135 centimetri), localizată între străzile Cerbului și Poarta Șchei, este atestată documentar din secolul al XVII-lea ca un coridor de urgență pentru pompierii cetății medievale Brașov.

Turnul Alb și Turnul Negru. Încă de când a fost construită prima incintă de apărare a cetății Brașovului, au existat și cele două turnuri de apărare situate pe Dealul de Strajă a Brașovului, la care puteți ajunge parcurgând un drum cu acces din Aleea După Ziduri.

Traseul Morilor din Șchei. În 1859, în vechiul cartier funcţionau 26 de mori, grupate pe strada denumită pe atunci Valea Morilor. Acestea aveau o mare importanță economică, dând Șcheiului renumele de ,,grânarul Brașovului’’. Astăzi, în apropierea locațiilor fostelor mori sunt instalate stative de lemn cu o „fereastră” prin care se vede exact locul în care era amplasată moara, pe fundalul peisajului natural din prezent. Pe piciorul stativului este postată povestea morii.

 

 

 


Cazare în inima Șcheilor BrașovuluiPensiunea Pietrele lui Solomon, Brasov

Pensiunea Pietrele lui Solomon**** este locul în care te vei simţi ca acasă. Ambianţa primitoare a celor 11 camere disponibile, arhitectura modernă a spaţiilor interioare şi amplasarea ferită de agitaţia urbană îţi vor asigura o şedere plăcută în “oraşul de la poalele Tâmpei”. Localizată în inima Șcheilor, este punctul de plecare către numeroase trasee montane și obiective turistice din Centrul Vechi, dar și locul de sărbătoare al Junilor Brașovului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>