City Break Brasov - Cazare Pietrele lui Solomon

Pensiunea Pietrele lui Solomon*** vă întâmpină în 2016 cu ofertă specială pentru cazare de Rusalii: 3 nopți la preț de 2, pentru o cameră dublă sau twin, mic-dejun inclus!

Sărbătoarea Rusaliilor este una dintre cele mai importante praznice din an, având multiple semnificații religioase și populare. Ea comemorează întemeierea creştinismului, un moment de pace sufletească, de împăcare, de bucurie. La Brașov, sărbătorim în stil tradițional!

Pensiunea Pietrele lui Solomon*** ți-a pregătit un pachet irezistibil de City Break: 3 nopți la preț de 2,mic-dejun inclus!
 – 498 Lei în loc de 747 Lei, pentru camera dublă
– 458 Lei în loc de 687 Lei, pentru cameră twin.


City Break Brasov - Cazare Pietrele lui Solomon


 

Tarife speciale pentru cazare de Rusalii!

Pentru a vă bucura din plin de sărbători alături de cei dragi, v-am pregătit un discount special, valabil pentru cazare în weekend-ul prelungit 17-20 iunie 2016:

pentru camera dublă/twin veți plăti 2 nopți și veți sta 3, mic-dejun inclus. Probabil cea mai bună ofertă de cazare din Scheii Brașovului!

*Această promoţie nu se cumulează cu alte discounturi și este valabilă doar pentru rezervări făcute direct de pe www.pietreleluisolomon.ro, prin email sau telefon.
Vă așteptăm cu tradiționala pâine cu sare și cu obiceiuri străvechi, din inima Șcheilor!


Diminică, 19 iunie 2016, Junii Brașovului ies la joc

Tradiţia spune că, în această zi, junii le scot la dans pe fetele cu care vor să se căsătorească. După ce flăcăii s-au adunat la „Crucea din Pajiştea Mare” şi au aruncat de câte trei ori cu buzduganul, moment în care junii îşi arată îndemânarea, pornesc după juniţele împodobite în straie de sărbătoare. Fiecare june vine însoţit de fată, face înconjurul bradului din mica piaţă de trei ori, după care cu toţii se prind în horă.

Aici, la Braşov, bradul este un simbol puternic. Odată ce a prins rădăcini, el este tot mai puternic şi greu este de doborât. Aste le dorim şi noi tinerilor care se cunosc şi decid să îşi unească destinele în această zi binecuvântată ,

precizează Mircea Râşnoveanu, șeful junilor bătrâni.

Conform tradiţiei, Junii Bătrâni organizează, în duminica Rusaliilor, pentru Junii Tineri, tradiţionalul joc strămoşesc din Varişte.
La joc participă cei din ceata junilor tineri, dar şi cei necăsătoriţi din celelalte grupuri, şi fetele de măritat din Şchei.

Pe vremuri, junii îşi găseau nevestele la acest joc, iar acum dansează din plăcere. Costumele junilor, dar şi rochiile juniţelor sunt impresionante, iar cel mai important sunt faptul că sunt autentice.


Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2016 – ediția a III-a

Urmând să se desfăşoare în 17 şi 18 iunie pe celebrul „Drumul Poienii”, Marele Premiu al Oraşului Braşov este una dintre cele mai aşteptate runde ale sezonului atât de către spectatori cât şi de către concurenţi, lista de înscrieri conţinând până acum 87 de nume. La fel ca în anii trecuţi, etapa braşoveană omagiază memoria marelui Eugeniu Ionescu Cristea, şi el un iubitor al acestui traseu.

Maşinile de concurs vor putea fi admirate în Livada Poştei din Braşov, acolo unde va fi amplasat parcul de service, începând cu joi seara (16 iunie). Manşele de concurs să se deasfasoare sâmbătă după-amiază începând cu 14:30, respectiv 17:00. Lungimea traseului din acest an a crescut de la 5 la 7 km, diferenţa de nivel dintre start şi finish fiind acum de 338m.

Mai multe detalii puteți citi aici.


Cazare în inima Șcheilor BrașovuluiPensiunea Pietrele lui Solomon, Brasov

Pensiunea Pietrele lui Solomon**** este locul în care te vei simţi ca acasă. Ambianţa primitoare a celor 11 camere disponibile, arhitectura modernă a spaţiilor interioare şi amplasarea ferită de agitaţia urbană îţi vor asigura o şedere plăcută în “oraşul de la poalele Tâmpei”. Localizată în inima Șcheilor, este punctul de plecare către numeroase trasee montane și obiective turistice din Centrul Vechi, dar și locul de sărbătoare al Junilor Brașovului.

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>