oferta-cazare-brasov-craciun-2016-pietrele-lui-solomon

Adunați-vă familia, prietenii și petreceți o minivacanță de Crăciun 2016 la Brașov, într-un cadru natural deosebit! Pensiunea Pietrele lui Solomon**** vă propune un sejur de 3 nopti cu demipensiune și cină festivă de Crăciun.

Un Crăciun de neuitat, ca-n familie, puteți petrece la Pensiunea Pietrele lui Solomon din Brașov. Suntem gazde bune, cu drag de oaspeți, așadar vă invităm să adunați amintiri frumoase alături de familie și prieteni. Vă vom ospăta cu mâncăruri tradiționale, gătite de bucătari din Șchei, după rețetele specifice zonei.

 

Ofertă Crăciun 2016 – program Pensiune Pietrele lui Solomon****

Perioada:

23.12.2016 – 26.12.2016

Oferta include:

 • 3 nopți de cazare cu demipensiune (mic-dejun și cină)
 • cină festivă tradițională de Crăciun
 • program artistic cu colindători
 • Venirea lui Moș Crăciun cu cadouri pentru copii (la cerere)
 • distracție în zăpadă cu vin fiert, țuică fiartă, jumări și șorici

Alte servicii incluse:

 • parcare
 • internet wi-fi

Preț:

1320 lei/persoană, cu loc în cameră dublă sau Twin.

Capacitate totală: 11 camere – detalii despre structura și facilitățile pensiunii, aici.

*Copiii între 0-7 ani beneficiază de gratuitate (servicii cazare și masă, fără pat suplimentar). Pentru copiii cu vârsta între 7 ani-14 ani, se va achita 50% din tariful/persoană, pat suplimentar inclus.

*La cerere, în restaurantul nostru a la carte, se poate prepara meniu vegetarian.

*Pentru rezervare fermă, se percepe un avans de 20% din prețul total.

*Pentru întrebări, detalii și rezervări vă rugăm să ne contactați oricând la numerele 0774 477 615, 0268 514 723 sau prin email contact@pietreleluisolomon.ro.

 

Activități de iarnă în Brașov:

 • Puteți porni într-o excursie spre Poiana Brașov, pe unul dintre traseele turistice amenajate.
 • Puteți vizita Biserica Neagră, cel mai reprezentativ monument istoric al Brașovului, cea mai mare biserică gotică din Transilvania și cel mai mare edificiu religios între Viena și Istanbul, conform istoricilor.
 • Puteți admira bradul din Piața Sfatului și vizita Târgul de Crăciun de la Brasov. Numit și Christkindlesmarkt Kronstadt, este inspirat din tradiția vechilor târguri germane, și este organizat în parteneriat cu orașul Nuremberg, faimos pentru Târgul de Crăciun ce adună anual peste 2 milioane de vizitatori. Târgul de Crăciun este amplasat într-una din zonele istorice ale Brașovului, la poalele Tâmpei, în cadrul Clubului Sportiv Olimpia, foarte aproape de Biserica Neagră. Târgul vă asteaptă cu produse tradiționale, concerte, fanfară, dansuri populare, concursuri și jocuri pentru copii și părinti. Veți fi îmbiați și cu plăcinte calde, ceai, ciocolată cu scorțișoară, precum și decorațiuni realizate manual și specifice sărbătorilor de iarnă.
 • Puteți vizita Muzeul Primei Școli Românești și Biserica Sf. Nicolae, ridicată în piatră începând din anul 1495 de către localnici, cu ajutorul domnitorului Țării Românești, Neagoe Basarab.

 

 


Cazare în inima Șcheilor Brașovului Pensiunea Pietrele lui Solomon, Brasov

Pensiunea Pietrele lui Solomon**** este locul în care te vei simţi ca acasă. Ambianţa primitoare a celor 11 camere disponibile, arhitectura modernă a spaţiilor interioare şi amplasarea ferită de agitaţia urbană îţi vor asigura o şedere plăcută în “oraşul de la poalele Tâmpei”. Localizată în inima Șcheilor, este punctul de plecare către numeroase trasee montane și obiective turistice din Centrul Vechi, dar și locul de sărbătoare al Junilor Brașovului.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>