Știți ce culoare are Brașovul toamna? Le are pe toate! Pentru iubitorii muntelui, naturii, drumețiilor, pentru cei cei vor să afle istoria orașului Brașov hoinărind pe străduțele înguste ale Centrului Vechi, Pensiunea Pietrele lui Solomon**** a pregătit o ofertă specială de cazare: 15% reducere pentru un sejur de minim 3 nopți, mic-dejun inclus.

Pensiunea Pietrele lui Solomon**** este situată în cartierul Șchei din Centrul Vechi al Brașovului, în apropierea ariei naturale cu același nume. Este punctul de plecare către numeroase trasee montane și obiective turistice din Centrul Vechi.

 

Vă invităm să descoperiți spectacolul cromatic al toamnei la Brașov!

Vă punem la dispoziție 11 camere duble, dispuse pe 2 etaje, cu baie proprie, TV și internet, minibar și posibilitate de room-service.

Restaurantul a la carte de la parter oferă un ambient intim pentru servirea mesei și o varietate de preparate din bucătăria tradițională.

Barul din incinta restaurantului vă oferă un sortiment bogat de băuturi alcoolice și non-alcoolice, iar terasa exterioară este locul ideal pentru a savura o cafea în aerul proaspăt al dimineții.

În perioada 24 octombrie – 30 noiembrie 2016, Pensiunea Pietrele lui Solomon**** vă invită la munte!

15% discount pentru un sejur de minim 3 nopți, cazare, cu mic-dejun:
  • 699 lei în loc de 824 lei / 3 nopți / Cameră Dublă Confort 
  • 535 lei în loc de 630 lei / 3 nopți / Cameră Dublă Standard
  • 587 lei în loc de 690 lei / 3 nopți / Cameră Twin 

*Pentru copiii între 0 și 2 ani, putem pune la dispoziție gratuit un pătuț tip țarc.

*Copiii între 2 și 6 ani beneficiază de gratuitate la cazare în paturile existente. La cerere, pot fi cazați în pat suplimentar, contra unei taxe de 50 lei/noapte.

*Copiii între 6 și 14 ani sunt cazați în pat suplimentar, pentru care se percepe o taxă de 50 lei/noapte.

*Posibilitate pat suplimentar doar în camerele Duble Confort

*Parcare gratuită, în imediata vecinătate a pensiunii

*Această promoţie nu se cumulează cu alte discounturi și este valabilă doar pentru rezervări făcute direct la proprietate:

pe site – www.pietreleluisolomon.ro,

prin email – contact@pietreleluisolomon.ro

prin telefon – 0774 477 615, 0268 514 723

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>