Pentru iubitorii muntelui, naturii, drumețiilor, pentru cei cei vor să afle istoria orasului Brașov hoinărind pe străduțele înguste ale Centrului Vechi, Pensiunea Pietrele lui Solomon a pregătit o ofertă specială de cazare: 15% reducere pentru un sejur de minim 5 nopți, în cameră dublă sau twin, mic-dejun inclus.

Pensiunea Pietrele lui Solomon**** este situată în cartierul Șchei din Centrul Vechi al Brașovului, în apropierea ariei naturale cu același nume. Este punctul de plecare către numeroase trasee montane și obiective turistice din Centrul Vechi.

Vă punem la dispoziție 11 camere duble, dispuse pe 2 etaje, cu baie proprie, TV și internet, minibar și posibilitate de room-service.

Restaurantul intim de la parter oferă un ambient plăcut pentru servirea mesei și o varietate de preparate din bucătăria tradițională.

Barul din incinta restaurantului vă oferă un sortiment bogat de băuturi alcoolice și non-alcoolice, iar terasa exterioară este locul ideal pentru a savura cafeaua de dimineață.

 

În perioada 01 iulie – 15 septembrie 2016, Pensiunea Pietrele lui Solomon**** vă invită la munte!

15% discount pentru un sejur de minim 5 nopți, cazare în cameră dublă sau twin, cu mic-dejun:
  •   973 lei în loc de 1145 lei / 5 nopți / cameră Twin cu baie proprie
  • 1058 lei în loc de 1245 lei / 5 nopți / cameră Double cu baie proprie

*Gratuit pentru copiii până la 12 ani, în paturile existente sau pat suplimentar (cameră dublă)

*Tarif 50% pentru copiii peste 12 ani, în paturile existente sau pat suplimentar (cameră dublă)

*Parcare gratuită, în imediata vecinătate a pensiunii

*Această promoţie nu se cumulează cu alte discounturi și este valabilă doar pentru rezervări făcute direct pe www.pietreleluisolomon.ro, prin email sau telefon.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>