oferta-cazare-brasov-revelion-2017-Pensiunea Pietrele lui Solomon

Adunați-vă familia, prietenii și petreceți o minivacanță de Revelion 2017 la Brașov! Pensiunea Pietrele lui Solomon**** vă propune un sejur de 3 nopti cu demipensiune și cină festivă de Revelion.

Situată în inima cartierului Șchei din Centrul Vechi al Brașovului, Pensiunea Pietrele lui Solomon**** vă invită să petreceți o sejur memorabil de Revelion 2017! Fie că sunteți în căutare de relaxare și de liniste, fie că vă doriți o vacanță cu activități și sporturi de iarnă, Brașov este alegerea ideală.

Locația noastră este punctul de plecare către numeroase trasee montane, (printre care și „Drumul Vechi al Poienii”), cu o durată de 1,5 ore, dar și către cele mai cunoscute și vizitate obiective turistice din Brașov (Piața Sfatului, Biserica Neagră, Biserica Sf. Nicolae și Muzeul Prima Școala Românească).

 

Oferta noastră de Revelion 2017 include servicii de masă și cazare, după cum urmează:

Perioada:

30.12.2016 – 02.01.2017

Vă oferim:

  • 3 nopți de cazare cu demipensiune (mic-dejun + cină)
  • Masa festivă în seara de Anul Nou, Open Bar – de la ora 20:00
  • Distracție în zăpadă cu vin fiert, țuică fiartă

Alte servicii incluse:

– parcare

– internet wi-fi

Preț:

Preț: 1750 lei/persoană, cu loc în cameră dublă sau Twin

Capacitate totală: 11 camere – detalii despre structura și facilitățile pensiunii, aici.

*Copiii între 0-7 ani beneficiază de gratuitate (servicii cazare și masă, fără pat suplimentar). Pentru copiii cu vârsta între 7 ani-14 ani, se va achita 50% din tariful/persoană, pat suplimentar inclus.

*La cerere, în restaurantul nostru a la carte, se poate prepara meniu vegetarian.

*Pentru rezervare fermă, se percepe un avans de 20% din prețul total.

*Pentru întrebări, detalii și rezervări vă rugăm să ne contactați oricând la numerele 0774 477 615, 0268 514 723 sau prin email contact@pietreleluisolomon.ro.

 

Activități de iarnă în Brașov:

  • Dacă vremea va fi favorabilă, puteți practica sporturi de iarnă (ski, snowboard, săniuș, etc) în renumita stațiune Poiana Brașov, aflată la o distanță de aproximativ 20 de minute cu mașina sau puteți porni într-o excursie spre Poiana Brașov, pe unul dintre traseele turistice amenajate.
  • Puteți vizita Biserica Neagră, cel mai reprezentativ monument istoric al Brașovului, cea mai mare biserică gotică din Transilvania și cel mai mare edificiu religios între Viena și Istanbul, conform istoricilor.
  • Puteți admira bradul din Piața Sfatului și vizita Târgul de Crăciun de la Brasov. Numit și Christkindlesmarkt Kronstadt, este inspirat din tradiția vechilor târguri germane, și este organizat în parteneriat cu orașul Nuremberg, faimos pentru Târgul de Crăciun ce adună anual peste 2 milioane de vizitatori. Târgul de Crăciun este amplasat într-una din zonele istorice ale Brașovului, la poalele Tâmpei, în cadrul Clubului Sportiv Olimpia, foarte aproape de Biserica Neagră. Târgul vă asteaptă cu produse tradiționale, concerte, fanfară, dansuri populare, concursuri și jocuri pentru copii și părinti. Veți fi îmbiați și cu plăcinte calde, ceai, ciocolată cu scorțișoară, precum și decorațiuni realizate manual și specifice sărbătorilor de iarnă.
  • Puteți vizita Muzeul Primei Școli Românești și Biserica Sf. Nicolae, ridicată în piatră începând din anul 1495 de către localnici, cu ajutorul domnitorului Țării Românești, Neagoe Basarab.

 

 


Cazare în inima Șcheilor Brașovului Pensiunea Pietrele lui Solomon, Brasov

Pensiunea Pietrele lui Solomon**** este locul în care te vei simţi ca acasă. Ambianţa primitoare a celor 11 camere disponibile, arhitectura modernă a spaţiilor interioare şi amplasarea ferită de agitaţia urbană îţi vor asigura o şedere plăcută în “oraşul de la poalele Tâmpei”. Localizată în inima Șcheilor, este punctul de plecare către numeroase trasee montane și obiective turistice din Centrul Vechi, dar și locul de sărbătoare al Junilor Brașovului.


 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>