OFERTA Cazare la Brasov - VALENTINE`S Day

Pentru că Brașovul te îndeamnă să-l descoperi, să te îndrăgostești și să revii de câte ori ai ocazia, Pensiunea Pietrele lui Solomon**** îți vine în întâmpinare cu o ofertă specială de cazare pentru Ziua Îndrăgostiților.

Deși în timpuri străvechi comemorarea Sfântului Valentin nu avea nimic în comun cu iubirea, amintind de sacrificiu și jertfă, astăzi este considerat patronul protector al îndrăgostiților. În cinstea Sfântului Valentin, în Statele Unite și, mai nou, în statele europene, se fac petreceri și baluri, îndrăgostiții își fac cadouri, își declară sau își confirmă dragostea și petrec împreună momente romantice.

 

Surprinde-ți jumătatea cu o escapadă romantică în inima tării!

Experiența romantică alături de persoana iubită rămâne responsabilitatea ta. Noi vă vom pregăti o cameră specială pentru Sfântul Valentin, cu lumânări și şampanie la rece. Tot ce trebuie să faci este să specifici în mesajul de rezervare că doreşti o „Cameră Valentine”.


În perioada 13-15 februarie 2017, Pietrele lui Solomon**** oferă îndrăgostiților 20% discount pentru fiecare pachet de minim 2 nopți de cazare, cu mic-dejun inclus,

Astfel, vei plăti doar 37,6EUR/noapte pe Camera Dublă Standard sau 48,8EUR/noapte pe Camera Dublă Confort cu mic dejun inclus, probabil cel mai bun tarif de cazare de 4 stele din Centrul Vechi al Brașovului.


 

De asemenea, restaurantul a la carte aflat în incinta proprietății vă poate încânta cu preparate delicioase, după rețete internaționale.

*Detalii despre structura și facilitățile pensiunii sunt disponibile aici.

*Oferta este valabilă exclusiv pentru rezervările directe, la numerele 0774 477 615, 0268 514 723, prin e-mail contact@pietreleluisolomon.ro sau prin platforma de rezervări a website-ului nostru.

 

 


Cazare în inima Șcheilor Brașovului Pensiunea Pietrele lui Solomon, Brasov

Pensiunea Pietrele lui Solomon**** este locul în care te vei simţi ca acasă. Ambianţa primitoare a celor 11 camere disponibile, arhitectura modernă a spaţiilor interioare şi amplasarea ferită de agitaţia urbană îţi vor asigura o şedere plăcută în “oraşul de la poalele Tâmpei”. Localizată în inima Șcheilor, este punctul de plecare către numeroase trasee montane și obiective turistice din Centrul Vechi, dar și locul de sărbătoare al Junilor Brașovului.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>